top of page

Kimlere özeniyorsun?



Bazen hayatında bir şeyleri değiştirmek, iyileştirmek ister ama ne yöne gideceğini, nereden başlayacağını bilemezsin.. Bu hafta yolunu birazcık aydınlatmak için farkındalığını yaptıklarıyla sana ilham veren kişiler üzerinde tutmaya ne dersin? Bak bakalım kimlere hayranlık duyuyor, imreniyorsun? Paylaşımlarına, ürettiklerine, hayatlarına baktıkça yoğun olarak ilham, imrenme, hatta biraz kıskançlık duyduğun kimler var? Bu kişiler tanıdığın ya da hiç tanımadığın kişiler olabilir; seninle aynı dönemde yaşıyor ya da seni asırlar öncesinden etkiliyor olabilirler.

Hafta boyu aklına gelen isimleri not et bir kenara. Sonra birazcık zaman ayırıp bak bakalım seçtiğin bu insanlara, aralarında ne gibi ortak noktalar var? Mesela belki hepsi benzer alanlarla ilgilidirler, belki hepsi sanatçı ya da bir şeyleri değiştirmek için çaba sarf eden cesur aktivistler. Belki dışa dönük ya da aksine içe dönük kişiler, belki cesur ve içtenler, ya da sadece çok hafif hayatı keyifle yaşayan kişiler. Bak bakalım içinde arzu uyandıran, senin de sahip olmak ya da kendinde geliştirmek istediğin hangi ortak özellikleri var?


Bulacağın ortak özellikler sana ilerleyeceğin yön ile ilgili, kendini hangi alanlarda ifade etmek ya da nasıl hissetmek istediğinle ilgili ilham verebilir. Bu aşamada yolun tamamını ya da seni nereye götüreceğini göremiyor olabilirsin elbette. Ama yeni seçimin, niyetin yönünde atacağın her adım yolunu biraz daha aydınlatacak 🙏🏻

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page